Tass och öron paket hund

  • 528 kr
  • 499 kr

SLUT

Dela

Paket för hundens tassar och öron 

Våra storsäljare i ett och samma paket, spara jämfört med att köpa produkterna var och en för sig!

Djuriska droppar

Rengörande och klådstillande olja för ditt djurs öron!


Används vid:

 -Rengöring av öron hos hund, katt , häst,  kanin och andra djurslag i behov.

- Förebyggande användning i örongångar och ytteröron 

- Skötsel av övriga hudområden som är utsatta för utslag, eksem, och svamp.


Öronproblem hos hund:

De vanligaste orsaken kopplat till öronproblem hos hund är förekomsten av jästsvampen Malassezia pachydermatis och bakterien Staphylococcus epidermis. Målet med våra droppar är att komma åt dessa stammar, och skapa en miljö där dessa organismer får svårt att leva i. De utvalda råvarorna har var och en varsin uppgift när det kommer till att rengöra, läka och skydda.

Med vår unika humleolja har vi djurprodukter som kan ta död på vissa stammar av  svamp, virus och bakterier och som tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapar en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning.


Användning för hundens öron:

Vid rengöring, massera in några droppar i ytterörat  och i den yttre hörselgången, antal droppar beroende på örats storlek. Var försiktig så att det inte kommer ner olja för långt ner i örongången. Massera varsamt in oljan där du kommer åt, låt verka någon minut. Ta en bomullstuss och torka försiktigt ur örat,  oljorna kommer ha löst upp smutsen och kommer lossna lätt.

Vid akut problem som inte behöver veterinärbesök upprepa dagligen i tills du upplever att problemen avtagit, därefter kan du underhålla örat med fortsatt användning 1-2 ggr i veckan, eller efter behov.

Du kan även massera in oljan utan att torka ur det om örat inte är smutsigt.

Det är inte giftigt att äta, men vi rekommenderar er att inte låta hunden få i sig det.


Övrig användning för djur:

Efter egen erfarenhet och djurets behov.


HUMLE Djuriska droppar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 10 eller 30 ml med  enbart ekologiska oljor.

Jojobaolja, olivolja, kokosolja, ricinolja, humleolja, E- vitamin och eteriska oljor.


Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för din hund.

 Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene hundägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.


Raska Tassar

Huden mellan tårna blir rödbrunfärgad och svampig ofta pga jästsvampen Malassezia pachydermatis. Andra orsaker som kan påverka problemhud under tassarna, armhålorna, vid mungiporna och på magen är födoämnesallergi och naturligt slitage i skog och mark, eller problem med tex vägsalt och asfaltsoljor.  Salvan hjälper tassarna att komma tillbaks på banan igen