HUMLE - Djuriska droppar. Mild och kraftfull öronrengöring för din hund

  • 285 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

Kliar sig hunden i öronen?  Är hunden röd, väldigt smutsig i ytter-öronen eller luktar som jäst med en kladdig beläggning? 

Tycker din hund det är obehagligt när du ska rengöra öronen med receptfria flytande rengöringar?

Många hundar tycker om att bli tvättad med Djuriska droppar då de verkar uppleva en lugnande effekt i samband med rengöringen. 

Droppa några droppar av oljan i hundens ytteröron och massera försiktigt in den i de yttre örongångarna, torka sedan försiktigt ur med en bit bomull.

OBS!  Vid akuta problem ska alltid veterinär kontaktas i första hand.

Användnings område:

 -Rengöring av öron hos hund, häst,  kanin och andra djurslag i behov. (Ej katt)

- Förebyggande användning i örongångar och ytteröron 

- 10 ml ger ca 200 droppar. Beroende på hundens öronstorlek så går det åt ca 2-4 droppar per öra och rengöring,


Öronproblem hos hund:

De vanligaste orsaken kopplat till öronproblem hos hund är förekomsten av jästsvampen Malassezia pachydermatis och bakterien Staphylococcus epidermis

Målet med våra droppar är att rengöra öronen och skapa en miljö där örats egna balans stärks mot organismer som trivs i smutsiga och fuktiga miljöer. De utvalda råvarorna har var och en varsin uppgift när det kommer till att rengöra och balansera.

Användning för hundens öron:

Vid rengöring, massera in några droppar i ytterörat  och i den yttre hörselgången, antal droppar beroende på örats storlek. Var försiktig så att det inte kommer ner olja för långt ner i örongången. Massera varsamt in oljan där du kommer åt, låt verka någon minut. Ta en bomullstuss och torka försiktigt ur örat,  oljorna kommer ha löst upp smutsen och kommer lossna lätt.

  • Du kan även massera in oljan utan att torka ur det om örat inte är smutsigt.
  • Det är inte giftigt att äta, men vi rekommenderar er att inte låta hunden få i sig det.


Övrig användning för djur:

Innehåller 10 ml med enbart ekologiska oljor.

Jojobaolja, olivolja, ricinolja, humleolja, E- vitamin och eteriska oljor.


Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för din hund.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene hundägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.