Humletvål "Trevlig Tea Tree" - För känslig och torr hud samt hårbotten

  • 110 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

En fast tvål som förebygger torr och kliande hårbotten i obalans.

De som känner till teatreeoljan känner även till den distinkta doften, och att den är ett måste i var mans husapotek. En universalolja, nu i parskap med en annan universalolja av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det! 

Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft.  Vi föreslår att du använder denna när du har hud som du vill hålla frisk.

Som schampotvål

Den här tvålen har blivit otroligt populär att använda som schampotvål, särskilt för de som är överkänsliga mot något och lätt får en torr och flagnande hårbotten som kliar. Det HUMLEs Trevliga teatree gör är att den mjukgör och återfettar, samt tillför de naturliga oljornas enskilda egenskaper till skalpen.  Att tvätta sig med en hantverkstvål är inte som att tvätta sig  med en hårdtvål från mataffären, då tillverkningen och vad som blir kvar efter den skiljer sig åt.

Ska du använda den till hårbotten på dig eller ditt djur rekommenderar vi att du jobbar upp ett lödder med tvålen i skalpen, sköljer ur direkt, och upprepar sedan en gång till. Följ inte upp med ett konventionellt balsam eller inpackning. Utan använd hellre en naturlig olja i topparna om du känner du behöver. Det kan ta några tvättomgångar för håret att ställa om från konventionella produkters utarmning av hårbottens naturliga funktion. 

Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  eller 0,6 hg. något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning. Den kommer i en papperspåse alt ask av kartong, om du väljer att köpa till det.

Läs gärna på om "surskölj", som ibland behövs för att hjälpa håret med att hålla sitt rätta ph-värde.  https://www.butik.kalvsved.se/sidor/diy-surskolj


Se vad kunder på facebook ställer för frågor och tycker till om tvålen:


Produkten är därmed registrerad för bruk både för människor och för djur.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt Melaleuca Alternafolia Leaf Oil.