HUMLE Raska tassar - Nordens bästa tassalva till hund!

  • 528 kr
  • 95 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

Har din hund torra trampdynor, röda tassar eller spruckna trampdynor?

Utsedd till Nordens bästa djurvård 2021!  "Best Nordic natural Pet care 2021 - Nordic natural beauty awards"

Huden mellan tårna blir rödbrunfärgad och svampig ofta pga jästsvampen Malassezia pachydermatis. Andra orsaker som kan påverka problemhud under tassarna, armhålorna, vid mungiporna och på magen är födoämnesallergi och naturligt slitage i skog och mark, eller problem med tex vägsalt och asfaltsoljor. Genom att stötta hudens egna försvar kan vi förebygga uppkomst av dessa problem. 

Vår tassalva är mjukgörande, vårdande och ibland upplevas som klådstillande.

Tassalva till din hund.

Hundens tassar får lätt problem med torra och spruckna trampdynor.

Med vår tillsatta unika humleolja har vi hundprodukter som tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapar en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning. 

Humlen används traditionellt som en ingrediens i öl,  och har enligt  både historiska dokument och nutida studier ha goda egenskaper mot:

 -Svamp

 -Bakterier

  -Virus


Användning:

Raska tassar är en väldigt dryg salva, då den är helt utan vatten i sitt recept. 

Smörj in tassar och hudområden morgon och kväll i 7 dagar vid akut problem. Smörj därefter 1-2 gånger i veckan för att stärka huden och hålla problemen på avstånd.

Har du en hund som gärna slickar sig rekommenderar vi att ni vid smörjtillfället sätter en tratt på hunden, eller sätter på en strumpa över tassen i ca 20-30 minuter så den hinner sjunka in. 

HUMLE Raska Tassar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 15 eller 60 ml ekologiskt sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.


Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för din hund.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene hundägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar som ett komplement. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.