HUMLE Pälsglans Fur-Ever Ge pälsen glans och lyster!

  • 195 kr
Dela
Leverantör: HUMLE

Får din hund tovor i pälsen? Letar du efter den perfekta balsamsprayen eller pälsglansen till din hund?

HUMLEs bidrag till pälsvård för hund är en mycket dryg ekologisk olja med egenskaper som gör pälsen, mjuk och lätt att reda ut.

Pälsglans utan dess like!

En undergörande dunderkur till päls i behov av återfuktning, glans och lyster!

Tillverkad av enbart ekologiska, vegetabiliska oljor, med ett naturligt silikon som utvinns ur ekologisk olivolja, precis samma härligheter som vi har till våra människoprodukter! En undergörande, näringsrik olja med härlig lyster för den kräsne.

Användning:

Krama i några droppar (OBS väldigt dryg så enstaka droppar räcker!) i pälsen och massera in ordentlig med händerna före du borstar ut olja ordentligt. Lämnar en glansig och smutsavvisande yta efter sig.

Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.

Karens tävling

Våra helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Vi ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men better safe then sorry,  så ska du tävla, rekommenderar vi dig att inte använda våra produkter 96 timmar före start.

Storlek: 

10 ml, glasflaska med spraykork.

Innehåller

Innehåller: Jojobaolja*,tistelolja*, *natura plantsil, humleolja*, E- vitamin*. * =Eko