Mars - välkomna våren!

  • 400 kr
  • 350 kr

Ligger och mognar, kommer in snart igen.

Dela
Leverantör: HUMLE

Väck den vintertrötta huden med ekologisk handgjord hudvård!


Nu vill vi skapa vårkänsla för all vintertrött hud. Vi har satt ihop ett underbart paket med doft av lavendel och skogsglänta. 

1 Bodybutter Lavendelblom 30ml

1 Humletvål Skogsglänta liten

1 Skrubbvante i 100% lin

Bodybutter Lavendelblom

En vårdande body balm för hela kroppen som både mjukgör och skyddar normal, torr och känslig hy. Den ger din hud en naturlig lyster, mjuk känsla, näringsrik återhämtning och återfuktning.

HUMLE Body Butter innehåller till 98% vispad, kallpressad ekologiskt Sheasmör, mandelolja och kokosolja. De övriga procenten står E-vitamin, eteriska oljor och humleolja för.  Den här är en fluffigt, handvispad butter med doft av Lavendel, som verkar lugnande och hudfrämjande, doften känns inte påträngande, utan bara härligt lugnande.Vi har hittat en leverantör med en superfräsch lavendeldoft, den känns nästan krispig!

Den är mycket dryg och tillskillnad från vanliga lotions så känns den inte kladdig mot kläder och lakan. Den ger en första lenhet, men det är dagen efter man känner den verkliga skillnaden! 

INNEHÅLL

· Ekologiskt Sheasmör

· Ekologisk mandelolja

· Ekologisk doftfri kokosolja

· Naturligt E-vitamin

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved

· Ekologiska eteriska oljor

Tvål Skogsglänta

Oh, den doftar så gott!  Den här tvålen har blivit en storfavorit, och alla åldrar dras till dess doft och form!

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper. Den kommer i en ask som kan återanvändas till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 0.6hg, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.


Enligt EUs lagar och regler så ska ni konsumenter även kunna läsa innehållsförteckningen på latin.

Så här kommer den!

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.