HUMLES morsdagspresent!

  • 495 kr
  • 445 kr

Ligger och mognar, kommer in snart igen.

Dela
Leverantör: HUMLE

Fira kära mor med ett fint paket från HUMLE

Snart är det mors dag, och vi har satt ihop ett vårdande ansiktspaket för mamma som firas i slutet av maj! Paketet kommer vackert inslaget med silkespapper i en cerise kartong. Du kan även välja att skicka paketet direkt till mammis med en personlig hälsning, då skriver du det hälsningen i meddelandet i kassan och fyller i hennes adress som leveransadress.


Paketet innehåller:

Lavendel tvål (ca 0,6 hg) Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper. En fräsch, trygg doft som ingen ryggar för!

Knog & Skavstift  En extra skyddande och vårdande salva som stift för rejäla utmaningar! Lätt att applicera med precision utan att behöva få salva på tex. handflatorna, bra när man man vill fortsätta jobba på, utan paus. Passar bra på torra hudområden som spricker och kliar. Funkar bra på de flesta ställen såsom på armbågar, fötter, händer, fingrar, ansikte, läppar. Funkar bra för att förebygga torrsprickor och skavsår.  Skavsår uppstår ofta av en friktion mellan hud eller tyg i kombination med fukt och värme. Genom att smörja sig förebyggande med HUMLE Knog & skavstfit så sker friktionen istället utanpå hudlagret, och skyddar dig från röda, ömma och svidande skavsår och smärtsamma blåsor. Doftfri, utan eteriska oljor. 

NYHET Ansiktsolja Ros-Marie (5ml) Passar normal, torr och fet hy, även hud med problem som tex acne. HUMLE Ansiktsolja innehåller en hög koncentration av kallpressad ekologisk jojobaolja, aprikoskärnolja, ricinolja, eteriska oljor och humleolja som är rik på A, B, D, och E- vitaminer samt antioxidanter. Naturliga råvaror som hjälper till i arbetet att skydda huden från att åldras i förtid. 

Hjärtekarameller  Gammaldags Hjäretkarameller från Lendelundens Naturprodukter med naturliga smak- och färgämnen.  Innehåll: Socker, glukossirap, syra (citronsyra) naturliga aromer och rödbetsjuicekoncentrat.


Kommer kärleksfullt inpackat i en rosa kartong.