Humletvål Skogsglänta - Både som kropps- och schampotvål

  • 110 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

En fast tvål för dig som vill uppleva din hud och hårbotten i naturlig balans

Med en ljuvlig doft av svensk skogasglänta


Kundernas storfavorit när det kommer till hårtvål!

Som schampotvål

Den här tvålen har blivit otroligt populär att använda som schampotvål, den passar alla hårtyper och de medbåde för de med lätt till mild  torr och flagnande hårbotten.  Denna fasta hantverkstvål mjukgör och återfettar, samt tillför de naturliga oljornas enskilda egenskaper till skalpen.  Att tvätta sig med en hantverkstvål är inte som att tvätta sig  med en hårdtvål från mataffären, då tillverkningen och vad som blir kvar efter den skiljer sig åt.Ska du använda den till hårbotten på dig eller ditt djur rekommenderar vi att du jobbar upp ett lödder med tvålen i skalpen, sköljer ur direkt, och upprepar sedan en gång till. Följ inte upp med ett konventionellt balsam eller inpackning. Utan använd hellre en naturlig olja i topparna om du känner du behöver. Det kan ta några tvättomgångar för håret att ställa om från konventionella produkters utarmning av hårbottens naturliga funktion.

Lär gärna på om "surskölj", som ibland behövs för att hjälpa håret med att hålla sitt rätta ph-värde.

Lycka till!

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina goda egenskaper. Den kommer i en papperspåse alt ask av kartong, om du väljer att köpa till det. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  eller 0,6 hg. något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt eteriska oljor.


Vi vann! 

HUMLE Skogsglänta inleder 2022 med första pris i "Bästa rengöring". 2021 medverkade vi på  @stockholmbeautyweek, vår första mässa någonsin bland andra hudvårds och beautyföretag. Vår vinst är inte bara en vinst för oss på HUMLE, utan även en vinst för alla andra hudvårdshantverkare där ute, som tillverkar grym hudvård med fina vegetabiliska oljor från naturen utan en massa tjoffs, tjaffs och utfyllnadsmedel. 100% äkta, 100% bra och 100% Askul!

HUMLE Skogsglänta tillverkas på ekologiska oljor. Olivoljan kommer från @fincasolmark i Spanien, Rapsoljan från Sverige och Kokosoljan från kokosoljeland. Allt ekologiskt! Dofterna är en blandning av eteriska olöjor från skog och natur, och det gröna kommer från våra hav i form av spirulina. Humleoljan är framtagen från vår egna KRAVmärkta humleodling här hemma på gården!

Tvålen kokas av vår Sara, tvålen skärs upp, paketeras i påse/kartong och etiketteras samt fylls av tvål av våra fina kollegor. Etiketterna trycks i bygden av @dekaltrim.

Sedan säljs den på  https://www.butik.kalvsved.se/smorjor/humletval-skogsglanta, i vår fysiska butik på Kisavägen 8 i Österbymo och hos våra fantastiska återförsäljare!Vinnaryra och kärlek till alla. Mer tvål åt folket!