HUMLE Rena smörjan Ros-Marie - För riktigt torr hud, självsprickor och mot skav

  • 374 kr
  • 95 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

Lider du av självsprickor, eller söker du efter en hudkräm eller bodylotion för extremt torra hudområden på armbågar, händer, fingrar eller i ansiktet och huden runt ögonen?  Har du ett aktivt liv med tex löpning och cykling och vill slippa skav, smörj dig före träning och tävling med Rena smörjan.


En extra skyddande och vårdande salva för rejäla utmaningar! 

  • Främst avsedd för riktigt torra och spruckna händer.  För dig som söker efter en handkräm som hjälper, men även för hudområden utsatta för skav vid rörelse och friktion.
  • Lider du av skavsår mellan låren, sk. lårskav? Slipp cykelbyxor, potatismjöl och lårband, använd istället HUMLE Rena Smörjan.
  • Söker du efter tips att förebygga skoskav som ger blåsor, under foten, vid hälen och tårna?  Genom att i förväg smörja in fötterna, låren eller andra utsatta hudområden med HUMLE Rena smörjan så förebygger du orsaken till skavsår. 

Skavsår uppstår ofta av en friktion mellan hud eller tyg i kombination med fukt och värme. Genom att smörja sig förebyggande med salvan Rena smörjan så sker friktionen istället utanpå hudlagret, och skyddar dig från röda, ömma och svidande skavsår och smärtsamma blåsor.

Salvan kommer i ett behändigt format och är lätt att ta med i fickan. 

Den är mycket dryg och sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge du inte tar för mycket! 

Finns i flera dofter, just denna i uppfriskande och kryddig rosmarin.

KAMPANJ! Välj att få med ett HUMLE Bivaxcerat för halva priset på köpet. (Spara 75 kr) Välj alternativet i scroll-listan. HUMLE Bivaxcerat som ingår i vårt kampanjerbjudande är ett naturligt läppbalsam på kakaosmör som vårdar dina läppar länge!

Med en huvudbas utav sheasmör, kakaosmör och bivax ger det läpparna en varaktigt mjuk och skyddande känsla. Bivaxet ger en skyddande hinna mot väder och vind samtidigt som det låter huden andas. Kan även användas för andra torra områden i akut behov av smörj!


HUMLE Rena smörjan Ros-Marie innehåller:

INNEHÅLL

· Ekologiskt sheasmör

· Ekologisk mangosmör

· Ekologisk ricinolja

· Ekologisk doftfri kokosolja

· Svenskt ekologiskt bivax

· Naturligt E-vitamin

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved

· Ekologisk eterisk rosmarinoljaPASSAR

Alla hudtyper och hudområden. Till extremt torr och sprucken hud,  självsprickor, skavsår och lårkskav.


ANVÄNDNING

En mindre mängd arbetas in i huden. Passar extra bra för spruckna, torra och nariga händer, fötter och andra väderutsatta områden.

(INCI) Ingredienser: Sheasmör, (Butyrospermum parkii butter) kokosolja (Cocos nucifera oil)mangosmör, (Mangifera indica), ricinolja, (Ricinus communis seed oil) E-vitamin (Tocopherol), äkta eteriska oljor och humleolja (Humulus Lupulus)