Förbeställ HUMLES Jultvål 2023

  • 115 kr

Dela

Vår populära jultvål är nu under tillverkning! Det är alltid svårt att veta hur mycket vi ska göra, hittils har det tagit slut på en gång. 

Därför kan du nu förbeställa din jultvål, för säker leverans i god tid före jul! :)


OBS! Vill du ha fler/andra produkter, vänligen lägg en till beställning med dem för de två olika leveranstiderna.


HUMLES jultvål kommer med en ljuvlig doft av apelsin och kryddnejlika. Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina goda egenskaper. Den kommer i en ask som kan återanvändas till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  eller 0,6 hg. något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt eteriska oljor av bla kryddnejlika och apelsin.

Den här tvålen går alldeles utmärkt att använda både till händer, kropp och men också  som schampotvål, då den håller hårbotten i balans, samtidigt som den mjukgör och återfettar. Det är alltså inte att som att tvätta sig  med en hårdtvål från mataffären. 

Ska du använda den till hårbotten på dig eller ditt djur rekommenderar vi att du jobbar upp ett lödder med tvålen i skalpen, sköljer ur direkt, och upprepar sedan en gång till. Följ inte upp med ett konventionellt balsam eller inpackning. Utan använd hellre en naturlig olja i topparna om du känner du behöver. Det kan ta några tvättomgångar för håret att ställa om från konventionella produkters utarmning av hårbottens naturliga funktion.

Lär gärna på om "surskölj", som ibland behövs för att hjälpa håret med att hålla sitt rätta ph-värde.

Lycka till!