HUMLE Knog & Skavstift -Köp 4 betala för 3!

  • 740 kr
  • 555 kr
Dela
Leverantör: HUMLE

För riktigt yttorr hud som fjällar, kliar och spricker. Lider du av självsprickor, eller söker du efter en hudkräm eller bodylotion för extremt torra hudområden som tex armbågar, händer fingrar eller tom ansiktet och huden runt ögonen?  Söker du efter tips på hur du kan förebygga skavsår?

Då ska du testa HUMLE Knog & skavstift! Lätt att applicera med precision utan att behöva få salva på tex handflatorna, bra när man vill fortsätta arbeta utan paus.

Baserat på vår supersalva HUMLE Rena smörjan.

En extra skyddande och vårdande salva som stift för rejäla utmaningar! 

  • För riktigt torra och spruckna hudområden. Tex för händer som arbetar och slits av  material och handtvättar.
  • Lider du av skavsår mellan låren sk. lårskav, eller av kläder och hård träning? Använd HUMLE Knog & Skavstift före under och efter. 

Skavsår uppstår ofta av en friktion mellan hud eller tyg i kombination med fukt och värme. Genom att smörja sig förebyggande med HUMLE Knog & skavstfit så sker friktionen istället utanpå hudlagret, och skyddar dig från röda, ömma och svidande skavsår och smärtsamma blåsor.

Stiftet är mycket drygt, sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge man inte tar för mycket! 

Doftffri utan eteriska oljor.

Flera goda egenskaper:

Har visat sig äve lugna klåda efter getingstick, insektsbett, svidknott, oxh myggbett. Smörj snabbt in efter behov.

INNEHÅLL HUMLE Knog & Skavstift

· Ekologiskt sheasmör

· Ekologisk ricinolja

· Ekologisk doftfri kokosolja

· Svenskt ekologiskt bivax

· Naturligt E-vitamin

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved


PASSAR

Alla hudtyper och hudområden. Används med fördel på nariga, spruckna hudområden. Väldigt dryg!


ANVÄNDNING

En mindre mängd arbetas in i huden. 


Låt oss berätta mer om  HUMLE Knog & Skavstift

Salvan innehåller Sheasmör som är en produkt som har funnits så länge att Cleopatra påstås ha använt sig av den.

Sheasmör är ett naturligt fettextrakt som kommer från nötterna på sheanötsträdet. Det innehåller höga halter av vitamin A & E och fettsyror som gör smöret bra för uppmjukning av huden. I rumstemperatur är sheasmör fast, men som andra typer av smör smälter det vid kroppstemperatur och absorberas därmed enkelt av huden. Sheasmöret är ett fast fett, segt, klibbigt och ibland grynigt. Grynigheten försvinner när fettet smälts, men kan komma tillbaka när det stelnar. Sheasmör är helt naturligt och i vårt fall även ekologiskt. 

HUMLE Knog och Skavstift innehåller fler goa produkter som kokosolja som med sin höga koncentration av mättade fettsyror, som i sin tur enkelt förklarat ger ett visst skydd mot bakterier.

Ricinolja som är laddad med antioxidanter som främjar förebyggande av att celler skadas. Bivax som verkar fuktbevarande, mjukgörande med en skön känsla för huden genom sin lugnande och inflammatoriska verkan. Och vem vill inte stötta pollineringen av vår fantastiska natur. 

Sist inte mest, men kanske störst så innehåller denna härliga produkt vår fantastiska HUMLE! Humlen är en mångsidig planta, som i århundraden använts som medicinväxt. Man har alltid vetat att den kan hjälpa vid sömnproblem. "En studie från 2019 fann att humleextrakt hade antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper vid akne och hudinflammationer" Om du nu råkar bli mer nyfiken… Så finns det så mycket mer att läsa om Humle och våra produkter på här på hemsidan. 


 17 ml i stift.

(INCI) Ingredienser: Sheasmör, (Butyrospermum parkii butter) kokosolja (Cocos nucifera oil)ricinolja, (Ricinus communis seed oil), bivax (Cera alba) E-vitamin (Tocopherol), äkta eteriska oljor och humleolja (Humulus Lupulus)