HUMLES cykelpresent!

  • 250 kr
  • 225 kr
Dela
Leverantör: HUMLE

Peppa någon cyklist med paket från HUMLE!

Känner du någon som tränar hårt inför något cykellopp? Kanske stundande Vätternrundan? Skicka en peppig present direkt hem till denne, med ett stift som motverkar skav på diverse ställen och en kapsylöppnare i form av en cykel. Svalkande god dryck efter hårt utfört träningspass är ju smaskens och kanske nödvändigt! Vill du skicka det direkt hem till någon annan så skriver du dennes adress som mottagare, och vill du skicka med en hälsning så skriver du det i meddelandefältet. 

Paketet innehåller:

Knog & Skavstift sport  En extra skyddande och vårdande salva som stift för rejäla utmaningar! Lätt att applicera med precision utan att behöva få salva på tex. handflatorna, bra när man man vill fortsätta jobba på, utan paus. Funkar bra för att förebygga skavsår. Skavsår uppstår ofta av en friktion mellan hud eller tyg i kombination med fukt och värme. Genom att smörja sig förebyggande med HUMLE Knog & skavstfit så sker friktionen istället utanpå hudlagret, och skyddar dig från röda, ömma och svidande skavsår och smärtsamma blåsor. Passar bra på torra hudområden som spricker och kliar. Funkar bra på de flesta ställen såsom på armbågar, fötter, händer, fingrar, ansikte, läppar. Doftfri, utan eteriska oljor,17 ml i stift.

(INCI) Ingredienser: Sheasmör, (Butyrospermum parkii butter) kokosolja (Cocos nucifera oil)ricinolja, (Ricinus communis seed oil), bivax (Cera alba) E-vitamin (Tocopherol) och humleolja (Humulus Lupulus)


Gedigen dekorativ kapsylöppnare i form av cykel. Material: Gjutjärn, Färg: Svart, Storlek: L 11 x W 7 cm