HUMLES morsdagspresent!

  • 585 kr
  • 495 kr

Ligger och mognar, kommer in snart igen.

Dela
Leverantör: HUMLE

Fira kära mor med ett fint paket från HUMLE

Snart är det mors dag, och vi har satt ihop ett vårdande ansiktspaket för mamma som firas i slutet av maj! Paketet kommer vackert inslaget med silkespapper i en svart lyxig kartong. Du kan även välja att skicka paketet direkt till mammis med en personlig hälsning, då skriver du det i meddelandet i kassan och fyller i hennes adress som leveransadress.


Paketet innehåller:

Skogsglänta tvål (ca 0,3 hg) Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper. En fräsch, trygg doft som ingen ryggar för!


Bodybutter Lavendel (30ml) En vårdande body balm för hela kroppen som både mjukgör och skyddar normal, torr och känslig hy. Den ger din hud en naturlig lyster, mjuk känsla, näringsrik återhämtning och återfuktning.

En skön balm som after sun, när solsvedan och solbrännan varit framme. Lavendeln har en lugnande skön effekt.

HUMLE Body Butter innehåller till 98% vispad, kallpressad ekologiskt Sheasmör, mandelolja och kokosolja. De övriga procenten står E-vitamin, eteriska oljor och humleolja för.  Den här är en fluffigt, handvispad butter med doft av Lavendel, som verkar lugnande och hudfrämjande, doften känns inte påträngande, utan bara härligt lugnande.Vi har hittat en leverantör med en superfräsch lavendeldoft, den känns nästan krispig!

Den är mycket dryg och tillskillnad från vanliga lotions så känns den inte kladdig mot kläder och lakan. Den ger en första lenhet, men det är dagen efter man känner den verkliga skillnaden! 


Rena smörjan Apelsini (15ml) En extra skyddande och vårdande salva för rejäla utmaningar! Främst avsedd för riktigt torra och nariga händer. I ett behändigt format är den lätt att ta med i fickan. Den är mycket dryg och sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge du  inte tar för mycket! Med doft av fruktig apelsin. 

Innehåller: Ekologiskt sheasmör, Ekologisk mangosmör, Ekologisk ricinolja, Ekologisk doftfri kokosolja, Svenskt ekologiskt bivax, Naturligt E-vitamin, Ekologisk Humleolja från Kalvsved, Ekologiska eteriska oljor med fruktiga toner av Apelsin


Ansiktsolja skogsglänta (5ml) Passar normal, torr och fet hy, även hud med problem som tex acne. HUMLE Ansiktsolja innehåller en hög koncentration av kallpressad ekologisk jojobaolja, aprikoskärnolja, ricinolja, eteriska oljor och humleolja som är rik på A, B, D, och E- vitaminer samt antioxidanter. Naturliga råvaror som hjälper till i arbetet att skydda huden från att åldras i förtid. 


Bivaxcerat (7ml) Ett naturligt cerat på kakaosmör som vårdar dina läppar länge!. Med en huvudbas utav sheasmör, kakaosmör och bivax ger det läpparna en varaktigt mjuk och skyddande känsla. Bivaxet ger en skyddande hinna mot väder och vind samtidigt som det låter huden andas. Kan även användas för andra torra områden i akut behov av smörj!