Hästens favoriter - Vi bjuder på Man & Svansglans (Värde 185kr)

 • 835 kr
 • 670 kr

Ligger och mognar, kommer in snart igen.

Dela

Paket med välgörande produkter för pållen!

Innehåller:

 • 1 st Lindra Eksem 100ml
 • 1 st Holy Horses 60 ml
 • Man & Svansglans Naturell 10 ml/provflaska (Vi bjuder på denna)

Man och Svansglans 

Manoljan utan dess like!

En undergörande dunderkur till man och svans i behov av glans och lyster! En produkt för den kräsne.

Tillverkad av enbart ekologiska, vegetabiliska oljor, med bla jojobaolja och ett naturligt silikon som utvinns ur ekologisk olivolja. En undergörande, näringsrik olja med härlig lyster!

Användning:

 •  Några droppar kramas in i taglet innan borstning.
 • Utredande, närande och smutsavisande.
 • Lämnar tagel med fantastisk glans& lyster. 

Storlek: 

10 ml

Innehåller

Innehåller: Jojobaolja*,tistelolja*, *natura plantsil, humleolja* och  E- vitamin* * =Eko

HUMLE Holy horses

Mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem- This too shall pass!

Vi har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med våra erfarenheter av våra tidigare produkter och vår humleolja. Resultatet är en salva utöver det vanliga!

HUMLE Holy horses är en salva som kan användas till de flesta hudproblem, vid sår, ärrbildning, svamp och hudinfektioner. Många har märkt att salvan även kan vara lokalt klådstillande. I dessa årstider lider många hästar och hästägare av mugg, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar  trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor  i hyn.


Användning:

Vi tror att du som hästägare är van vid att ta egna beslut kring din hästs behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Behandla det akuta problemområdet 1-2 ggr per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj  regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 gg/v).

Innehåller 60 eller 120 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.


Storlek: 

60 ml

Innehåller

Ekologiska vegetabiliska oljor, humleolja samt bivax.

Lindra eksem för häst

Ekologisk mjukgörande eksemolja för hästar som lider av eksemrelaterade hudproblem som: 

 • Elefanthud
 • Extremt torr, flagnande hud
 • Konstant klåda
 • Avskavd päls
 • Sår
 • Hudvalkar

Oljan är framtagen av hästägare med många års behandling av egna hästar och deras eksem. Vi tillverkar oljan för hand som består av högkvalitativa ekologiska oljor, samma oljor som vi använder i vår hudvård för människor. Oljan mjukgör hästens hud och lindrar klåda omedelbart. 

Användning:

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för oljan att absorberas. Smörj in området 2 ggr/dag, vid bättring dra ner till 1 ggn/dag och smörj huden mellan tillfällena med HUMLE Holy Horses eller liknande mjukgörande salva. 


Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.

Karens tävling

Våra helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Vi ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men better safe then sorry,  så ska du tävla, rekommenderar vi dig att inte använda våra produkter 96 timmar före start.

Storlek: 

100 ml i pet-flaska

Innehåller

Innehåller: Jojobaolja*,tistelolja*, olivolja*, ricinolja*, humleolja*, E- vitamin* och eteriska oljor*. * =Eko