Mat

Vi har äran att få sälja dessa underbara råvaror från Finca Solmark.


Mango + Citrusmix EKO 4 kg Mango + Citrusmix EKO 4 kg
Fincans flytande honungskalas Fincans flytande honungskalas
Färskpressad Apelsinjuice 3 liter EKO Färskpressad Apelsinjuice 3 liter EKO
Ekologisk olivolja från Carratraca Ekologisk olivolja från Carratraca

Honung Avokado

99 kr
I lager
Citron Rodrejo 4 kg EKO Citron Rodrejo 4 kg EKO

Citron Rodrejo 4 kg EKO

199 kr
I lager
Clementin  Obgrogos 4 kg EKO Clementin  Obgrogos 4 kg EKO

Sötpotatis EKO

149 kr
I lager
Citrus Mix 4kg EKO Citrus Mix 4kg EKO

Citrus Mix 4kg EKO

299 kr
I lager
Ekologisk Mandel 200g Ekologisk Mandel 200g

Ekologisk Mandel 200g

89 kr
I lager
Mandelmjöl EKO 1kg Mandelmjöl EKO 1kg

Mandelmjöl EKO 1kg

335 kr
I lager
Honung Avokado 500 gr Honung Avokado 500 gr

Honung Avokado 500 gr

159 kr
I lager
Bipollen Bipollen

Bipollen

245 kr
I lager

Honung Timjan

99 kr
I lager
Ekologisk olivolja, medelstark och fruktig Ekologisk olivolja, medelstark och fruktig

Här beskriver Pelle själv sin verksamhet.

DRÖMMEN HOS EN SVENSK MED EN ANDALUSISK SJÄL

Finca Solmark började som ett personligt projekt efter många år av stressfyllt arbete. Under ett avbrott från stressen fick jag lite tid att reflektera och kom fram till att jag behöver prova på något nytt. Jag bestämde mig för att söka ett lugnare och mer stillsamt liv med mer mening.

Genom självmedvetenhet och en positiv attityd bestämde jag mig efter en holistiskt behandling av kropp, sinne och själ att ge tillbaka till samhället genom att dela med mig av min kunskap, erfarenhet och utbildning. Jag påbörjade mitt arbete för ökad vetenskaplig och miljömedvetenhet med drömmen att förbättra folks liv.

Idag är jag glad över att med Finca Solmark kunna bidraga till att främja utvecklingen av landsbygden och motivera hållbar och miljövänlig turism i Andalusien. Att ge nytt liv åt Carratraca genom att introducera nya lösningar för problemet med avbefolkningen av landsbygden och hjälpa till att bevara det lokala konstnärliga, kulturella, gastronomiska och miljömässiga arvet m.m.