Sommarpresent mellan

  • 530 kr
  • 495 kr
Dela

I vårt sommarpaket mellan ingår

HUMLEtvål Torpalycka 0,6hg med doft av doftpelargon och citrus. Tvålen passar utmärkt för tvätt av händer, kropp och hår.

Rena smörjan Lavendel (15ml) En extra skyddande och vårdande salva för rejäla utmaningar! Främst avsedd för riktigt torra och nariga händer. I ett behändigt format är den lätt att ta med i fickan. Den är mycket dryg och sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge du  inte tar för mycket! Med doft av blommig lavendel. 

Innehåller: Ekologiskt sheasmör, Ekologisk mangosmör, Ekologisk ricinolja, Ekologisk doftfri kokosolja, Svenskt ekologiskt bivax, Naturligt E-vitamin, Ekologisk Humleolja från Kalvsved, Ekologiska eterisk olja av lavendel.

Bivaxcerat (7ml) Ett naturligt cerat på kakaosmör som vårdar dina läppar länge!. Med en huvudbas utav sheasmör, kakaosmör och bivax ger det läpparna en varaktigt mjuk och skyddande känsla. Bivaxet ger en skyddande hinna mot väder och vind samtidigt som det låter huden andas. Kan även användas för andra torra områden i akut behov av smörj!

Bodybutter Apelsini (30ml) En vårdande body balm för hela kroppen som både mjukgör och skyddar normal, torr och känslig hy. Den ger din hud en naturlig lyster, mjuk känsla, näringsrik återhämtning och återfuktning. HUMLE Body Butter innehåller till 98% vispad, kallpressad ekologiskt Sheasmör, mandelolja och kokosolja. De övriga procenten står E-vitamin, eteriska oljor och humleolja för.  Den här är en fluffigt, handvispad butter med doft av Lavendel, som verkar lugnande och hudfrämjande, doften känns inte påträngande, utan bara härligt lugnande.Vi har hittat en leverantör med en superfräsch lavendeldoft, den känns nästan krispig!

Den är mycket dryg och till skillnad från vanliga lotions så känns den inte kladdig mot kläder och lakan. Den ger en första lenhet, men det är dagen efter man känner den verkliga skillnaden! 

Gammaldags karameller, Fläderkuddar, från Lendelundens Naturprodukter med naturliga smak- och färgämnen. 

Ingredienser: 

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper.

Rena smörjan: Ekologiskt sheasmör, Ekologisk mangosmör, Ekologisk ricinolja, Ekologisk doftfri kokosolja, Svenskt ekologiskt bivax, Naturligt E-vitamin, Ekologisk Humleolja från Kalvsved, Ekologiska eteriska oljor med fruktiga toner av Apelsin.

Cerat: ekologiskt sheasmör, ekologiskt kakaosmör och bivax från Sverige.

Gammaldags karameller, Fläderkuddar: Socker, glykossirap, surhetsregleringsmedel, äppelsyra, aromer, färgämne E100.