Sommarpresent liten

  • 355 kr
  • 295 kr
Dela

I vårt lilla sommarpaket ingår

HUMLEtvål Torpalycka ca 0,6hg, med doft av doftpelargon och citrus. Tvålen passar utmärkt för tvätt av händer, kropp och hår.

Rena smörjan Lavendel (15ml) En extra skyddande och vårdande salva för rejäla utmaningar! Främst avsedd för riktigt torra och nariga händer. I ett behändigt format är den lätt att ta med i fickan. Den är mycket dryg och sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge du  inte tar för mycket! Med doft av blommig lavendel. 

Bivaxcerat (7ml) Ett naturligt cerat på kakaosmör som vårdar dina läppar länge!. Med en huvudbas utav sheasmör, kakaosmör och bivax ger det läpparna en varaktigt mjuk och skyddande känsla. Bivaxet ger en skyddande hinna mot väder och vind samtidigt som det låter huden andas. Kan även användas för andra torra områden i akut behov av smörj!

Gammaldags karameller, Fläderkuddar, från Lendelundens Naturprodukter med naturliga smak- och färgämnen. 

Ingredienser: 

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina trevliga egenskaper.

Rena smörjan: Ekologiskt sheasmör, Ekologisk mangosmör, Ekologisk ricinolja, Ekologisk doftfri kokosolja, Svenskt ekologiskt bivax, Naturligt E-vitamin, Ekologisk Humleolja från Kalvsved, Ekologiska eteriska oljor med fruktiga toner av Apelsin.

Cerat: ekologiskt sheasmör, ekologiskt kakaosmör och bivax från Sverige.

Gammaldags karameller, Fläderkuddar: Socker, glykossirap, surhetsregleringsmedel, äppelsyra, aromer, färgämne E100.