Returbyrån Second Hand


Välkomna till Returbyrån, en kommisionshandel där du kan köpa och sälja dina kläder på ett bra och hållbart sätt, både ur miljösynpunkt och för den egna plånboken.


Du hittar oss i Kisavägen 8, Österbymo.


Öppetider: mån-tis 9-15, ons-fre 9-18, lör 10-14INLÄMNING


Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa, d.v.s. det som fortfarande är modernt och i bra skick. Det du lämnar bör inte vara mer än 5 år gammalt.

Se till att kläderna återspeglar rådande trend samt säsong och sortera bort det som är fläckigt, trasigt, urtvättat eller nopprigt. Kläderna ska vara tvättade och inte tagit lukt av att ha legat i ett förråd, då kan de behövas tvättas om. Lämnar du in skor så se till att de är rena, även på undersidan.

Vi sorterar bort sådant som är för använt/urtvättat, fel säsong, har för många år på nacken eller som inte passar vår inriktning som butik. Det som vi väljer att EJ hänga ut till försäljning skänks vidare till välgörenhet. 

Inlämnade varor finns i butiken i ca 90 dagar. Du ansvarar själv som kund för att hämta osålda varor om du vill ha dem tillbaka. Du är välkommen att ta tillbaka plagg under tiden de hänger ute. Efter 90 dagar om plagg/sak inte är sålt skänker vi plagg och varor vidare till välgörande verksamheter.


Vi säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de varor som sålts och du får då 40% av försäljningspriset. 

Pengarna du tjänat på dina sålda varor får du hämta ut när du vill och finns registrerade på ditt kundkonto i 12 månader efter sista inlämning. Du kan välja att få dina pengar in på ditt betalkort eller använda dem för att handla i butiken, även hudvård och inredning och fika.


Viktigt! Om du är under 18 år behöver du en vårdnadshavares skriftliga medgivande vid inlämning av kläder på Returbyrån.


PRISSÄTTNING

Vi strävar efter att vara nivån mellan loppis och egen försäljning via sociala marknadsplatser. Vår vision är att du som kund ska kunna fynda, samtidigt som du som lämnat in ska känna att dina varor är rätt värderade av oss.  Vi värderar och prissätter varorna efter nypris, kondition och aktualitet, men reservation med subjektiva bedömningar. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på inlämnade produkter under tiden de hänger uppe, tex vid rea.


KATEGORIER

Vi tar emot:

- Barnkläder

- Damkläder

- Herrkläder

Samt skor barnartiklar och hund- och hästtillbehör.

Max. en påse per kategori per månad!