Hunden i vardagen, en bok om att leva tillsammans med sin hund i harmoni av Madeleine Pettersson

  • 17.33 EUR

Unfortunately, the product is out of stock. It may be that we are in the process of adding new ones to the webshop warehouse, so feel free to send an email if you want to be contacted when it is available again!

Share

Förbeställ ditt exemplar redan nu!


"Hunden i vardagen av Madeleine Pettersson, @hundsnacknykoping Beräknas släppas i början av Mars!

Boken handlar om att leva tillsammans med din hund i harmoni. Att hitta balans i sitt hundägarskap. Och om att få just den relation med din hund som du drömmer om.


För mig började mitt hundägarskap inte som en dröm. Utan snarare som en mardröm. Det hundägarskapet som jag önskade. Det fanns inte där. Min resa kom att bli till något annat. Detta är en bok. Om längtan. Om drömmar. Som kanske inte blir vad man tror att de ska bli. Utan vad som egentligen hände. Och hur det kom att ändra hela mitt liv. Detta är vår historia. Min och mina hundars. En historia om hur jag blev trygg i mitt hundägarskap.

Med den kunskapen så kom boken ”Hunden i vardagen” till. En bok till dig som vill få bättre förståelse över varför din hund gör som den gör. Och för dig som vill få verktyg och inspiration för att göra ditt hundägarskap enklare. Du får hjälp med hur du kan etablera ditt ledarskap och hur du får er vardag tillsammans att fungera mer harmoniskt. Med boken hoppas jag att du kan stärka ditt hundägarskap.

Tack Gibson och Bruno för att ni har inspirerat mig den här boken.
Och tack @kajsakromner för att du funnits med på resan med varsam hand och för din värdefulla kunskap i det skrivna ordet.


Vi tycker det är så spännande att Madeleine grundar sin pedagogik på Amichien Bonding, en metod framtagen av "The dog listener" Jan Fennel. Vi på HUMLE tror starkt på harmonisk samexistens.❤️

Text  från Madeleines hemsida:

Amichien Bonding betyder Ami = vän, Bonding= relation, Chien = hund


Metoden är utvecklad och framtagen av Jan Fennell även kallad "The Dog Listener"
Det var när Jan Fennell träffade Monty Roberts som även kallas för “Man Who Listens to Horses” som Jan Fennell förstod att detta var en metod som hon blev övertygad om att det måste gå att överföra på sina hundar.

Det bästa är att det aldrig förekommer någon rädsla eller våld. Det är viktigt att få hunden på sin sida, att hunden förstår vem som är ledaren. Har du inte hunden med dig så tar den över ledarskapet snabbt och tar över ansvaret för flocken.
Problemen grundar sig ofta i att hunden har tagit på sig rollen som ledare över flocken. Oönskade beteende kan vara allt från stress, aggressivitet, hyperaktivitet eller att hunden tuggar sönder saker då den är ensam.

Amichien Bonding är absolut ingen ”quick fix” utan mer som ett sätt att leva tillsammans med din hund i vardagen. Vi behöver lära oss att förstå för att kunna kommunicera med våra hundar på deras eget språk.

Jag är utbildad hos Mervi Kärki i Sverige och Jan Fennell i England och kan lära dig metoden så du och din hund får ett bättre liv tillsammans.