NYHET! HUMLE Knog & Skavstift Sport

  • 16.48 EUR
Share
Supplier: HUMLE

Ett extra skyddande och vårdande stift för rejäla utmaningar!

Skavsår uppstår ofta av en friktion mellan hud eller tyg i kombination med fukt och värme. Genom att smörja sig förebyggande med HUMLE Knog & skavstift Sport så sker friktionen istället utanpå hudlagret, och skyddar dig från röda, ömma och svidande skavsår och smärtsamma blåsor. Helt ekologiskt, helt naturligt.

Stiftet är mycket drygt, sugs in snabbt och lätt i huden och lämnar en torr känsla efter sig, så länge man inte tar för mycket! 

Doftfri utan eteriska oljor.

INNEHÅLL HUMLE Knog & Skavstift

· Ekologiskt sheasmör

· Ekologisk ricinolja

· Ekologisk doftfri kokosolja

· Svenskt ekologiskt bivax

· Naturligt E-vitamin

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved


PASSAR

Alla hudtyper och hudområden. Används med fördel på nariga, spruckna hudområden. Väldigt dryg!


ANVÄNDNING

En mindre mängd arbetas in i huden. 


Låt oss berätta mer om  HUMLE Knog & Skavstift


HUMLE Knog och Skavstift innehåller fler goa produkter som kokosolja som med sin höga koncentration av mättade fettsyror, som i sin tur enkelt förklarat ger ett visst skydd mot bakterier.

Ricinolja som är laddad med antioxidanter som främjar förebyggande av att celler skadas. Bivax som verkar fuktbevarande, mjukgörande med en skön känsla för huden genom sin lugnande och inflammatoriska verkan. Och vem vill inte stötta pollineringen av vår fantastiska natur. 

Sist inte mest, men kanske störst så innehåller denna härliga produkt vår fantastiska HUMLE! Humlen är en mångsidig planta, som i århundraden använts som medicinväxt. Man har alltid vetat att den kan hjälpa vid sömnproblem. "En studie från 2019 fann att humleextrakt hade antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper vid akne och hudinflammationer" Om du nu råkar bli mer nyfiken… Så finns det så mycket mer att läsa om Humle och våra produkter på här på hemsidan. 


 17 ml i stift.

(INCI) Ingredienser: Sheasmör, (Butyrospermum parkii butter) kokosolja (Cocos nucifera oil)ricinolja, (Ricinus communis seed oil), bivax (Cera alba) E-vitamin (Tocopherol), äkta eteriska oljor och humleolja (Humulus Lupulus)