HUMLE Lindra Eksem för djur. En mild och kraftfullt verkande olja att stötta känslig hud med symptom hos din hund.

  • 33.95 EUR

Share
Supplier: HUMLE

Ekologisk mjukgörande och lugnande hudolja för djur som lider av problemhud där symptom på känslighet för yttre miljö eller foderallergier tar sig uttryck genom obalans i bakterie och jästfloran,  med en överväxt av bla bakterien streptococcus och jästsvampen  Malazessia , vilket kan  leda till:


  • Hotspots

  • Extremt torr, flagnande hud

  • Klåda

  • Seborré

  • Vätskande eksem 

Oljan är framtagen av djurägare med många års behandling av egna djur och deras eksem. 

Vi tillverkar oljan för hand som består av högkvalitativa ekologiska oljor, samma oljor som vi använder i vår hudvård för människor. Oljan mjukgör djurets hud och lindrar klåda omedelbart.  

Lindra eksem "för häst" innehåller bla teatreeolja, vilket inte Lindra eksem "för djur" gör.

Användning:

Vi tror att du som djurägare är van vid att ta egna beslut kring ditt djur behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för oljan att absorberas. Smörj in området 2 ggr/dag, vid bättring dra ner till 1 ggn/dag och smörj huden mellan tillfällena med HUMLE Raska tassar eller liknande mjukgörande salva. HUMLE Raska tassar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.

Storlek: 

100 ml i pet-flaska

Innehåller

Innehåller: Jojobaolja*, tistelolja*, olivolja*, ricinolja*, humleolja*, E- vitamin* och eteriska oljor*. * =Eko