Vårkampanj för jordiga, torra och spruckna händer

  • 563 kr
  • 516 kr
Dela
Leverantör: HUMLE

Vår och ned med händerna i jorden!

Därefter behövs en rejäl rengöring och insmörjning.
Köp vårt vårpaket och bli kittad för just det!

Paketet innehåller:

  • Vår lilla HUMLE Ros-Marietvål
  • Dubbelsidig nagelborste från Iris Hantverk
  • Vår senaste nyhet- HUMLE Rena smörjan Lavendelblom!
  • Vi bjuder på en Eko loofahkudde att lägga tvålen på värd 47 kr!

 

Låt oss berätta mer om vår nyhet HUMLE Rena smörjan Lavendelblom:

Med Lavendelns fantastiska egenskaper, som lenheten i huden, den lugnade och avslappnande effekten på både kropp och sinne, vet vi inte om vi kan göra en bättre produkt.

Rena smörjan lavendel innehåller Sheasmör som är en produkt som har funnits så länge att Cleopatra påstås ha använt sig av den.

Sheasmör är ett naturligt fettextrakt som kommer från nötterna på sheanötsträdet. Det innehåller höga halter av vitamin A & E och fettsyror som gör smöret bra för uppmjukning av huden. I rumstemperatur är sheasmör fast, men som andra typer av smör smälter det vid kroppstemperatur och absorberas därmed enkelt av huden. Sheasmöret är ett fast fett, segt, klibbigt och ibland grynigt. Grynigheten försvinner när fettet smälts, men kan komma tillbaka när det stelnar. Sheasmör är helt naturligt och i vårt fall även ekologiskt. 

Rena smörjan innehåller fler goa produkter som kokosolja som med sin höga koncentration av mättade fettsyror, som i sin tur enkelt förklarat ger ett visst skydd mot bakterier. Mangosmör som verkar skyddande och mjukgörande, passar utmärkt vid hudsprickor och bristningar. 

Ricinolja som är laddad med antioxidanter som främjar förebyggande av att celler skadas. Bivax som verkar fuktbevarande, mjukgörande med en skön känsla för huden genom sin lugnande och inflammatoriska verkan. Och vem vill inte stötta pollineringen av vår fantastiska natur. 

Sist inte mest, men kanske störst så innehåller denna härliga produkt vår fantastiska HUMLE! Humlen är en mångsidig planta, som i århundraden använts som medicinväxt. Man har alltid vetat att den kan hjälpa vid sömnproblem. "En studie från 2019 fann att humleextrakt hade antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper vid akne och hudinflammationer" Om du nu råkar bli mer nyfiken… Så finns det så mycket mer att läsa om Humle och våra produkter på här på hemsidan.