Sköna maj, välkommen!

  • 335 kr
Dela

Sköna maj, välkommen!

Köp vårt kit för vårfina fötter, som nu ska komma fram ur strumporna!  Men glöm inte ansiktet, därför får du en ansiktsolja 5ml naturell på köpet!

Paketet innehåller:

Pimpsten, som är en 100% naturlig produkt från vulkanisk lava som effektivt tar bort förhårdnader på dina händer och fötter. Pimpstenen skall inte användas torr utan med vatten - gärna i duschen eller i samband med ett uppfriskande fotbad.

Rena smörjan apelsini,  vår supersmörja. Används med fördel på nariga, spruckna hudområden. Väldigt dryg! Passar alla hudtyper och hudområden.

Ansiktsolja naturell, 5ml. En sammetslen näringsrik ansiktsolja som ger huden återhämtning och återfuktning. Passar normal, torr och fet hy, även hud med problem som tex acne. HUMLE Ansiktsolja innehåller en hög koncentration av kallpressad ekologisk jojobaolja, aprikoskärnolja ricinolja och humleolja som är rika på A, B, D, och E- vitaminer samt antioxidanter. Naturliga råvaror som hjälper till i arbetet att skydda huden från att åldras i förtid. Här doftar endast de innehållande oljorna, då vi inte tillfört någon eterisk olja. Perfekt för den som är känslig  mot dofter eller eteriska oljor. Denna får du alltså på köpet!