Humletvål "Trevlig Tea Tree"

  • 115 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

En trevlig tvål med både humle och Tea Tree olja!

De som känner till Tea Tree känner även till den distinkta doften, och att den är ett måste i var mans husapotek. En universalolja, nu i parskap med en annan universalolja av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det! 

Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft.  Vi föreslår att du använder denna när du har hud som du vill hålla frisk.

Som schampotvål

Den här tvålen har blivit otroligt populär att använda som schampotvål, då den håller hårbotten i balans, samtidigt som den mjukgör och återfettar. Det är alltså inte att som att tvätta sig  med en hårdtvål från mataffären. 

Ska du använda den till hårbotten på dig eller ditt djur rekommenderar vi att du jobbar upp ett lödder med tvålen i skalpen, sköljer ur direkt, och upprepar sedan en gång till. Följ inte upp med ett konventionellt balsam eller inpackning. Utan använd hellre en naturlig olja i topparna om du känner du behöver. Det kan ta några tvättomgångar för håret att ställa om från konventionella produkters utarmning av hårbottens naturliga funktion. 

Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  eller 0,6 hg. något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

Läs gärna på om "surskölj", som ibland behövs för att hjälpa håret med att hålla sitt rätta ph-värde.

Lycka till!


Produkten är därmed registrerad för bruk både för människor och för djur.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt Melaleuca Alternafolia Leaf Oil.