HUMLE Bodybutter Lavendelblom

  • 249 kr
  • 189 kr

Dela
Leverantör: HUMLE

Just nu har vi 2a sortering på Bodybutter  som köpalternativ, som pga av fel rumstemperatur aldrig stelnade, därför är denna variant lite mer rinnig, men i övrigt innehåller den samma härliga råvaror som vanligt. 

HUMLE BODY BUTTER

HUMLE Body butter är en vårdande kräm för hela kroppen som både mjukgör och skyddar normal, torr och känslig hy. Den ger din hud en naturlig lyster, mjuk känsla, näringsrik återhämtning och återfuktning.

HUMLE Body Butter innehåller till 98% vispad, kallpressad ekologiskt Sheasmör, mandelolja och kokosolja. De övriga procenten står E-vitamin, eteriska oljor och humleolja för.  Den här är en fluffigt, handvispad butter med doft av Lavendel, som verkar lugnande och hudfrämjande, doften känns inte påträngande, utan bara härligt lugnande.Vi har hittat en leverantör med en superfräsch lavendeldoft, den känns nästan krispig!

Den är mycket dryg och tillskillnad från vanliga lotions så känns den inte kladdig mot kläder och lakan. Den ger en första lenhet, men det är dagen efter man känner den verkliga skillnaden! 


INNEHÅLL

· Ekologiskt Sheasmör

· Ekologisk mandelolja

· Ekologisk doftfri kokosolja

· Naturligt E-vitamin

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved

· Ekologiska eteriska oljorPASSAR

Alla hudtyper och hudområden. Används med fördel på nariga, spruckna hudområden. Men kan även användas för hela kroppen efter en dusch för att ge huden extra stöd i att bibehålla sin naturliga balans.


FÖRVARING

Bör förvaras svalt.


ANVÄNDNING

Applicera efter tycke och behov. Passar hela kroppen och kan även kramas i topparna i håret för lite extra skjuts


INGREDIENSER (INCI) Sheasmör (Butyrospermum parkii butter), mandelolja (Prunus amygdalus sativa kernel oil), kokosolja (Cocos nucifera) humleolja (Humulus Lupulus)  Naturlig E-vitamin (Tocopherol) samt eteriska oljor.

* Pga. Brexit har våra råvarukostnader ökat, vilket gjort att vi varit tvugna att höja priset på Bodybuttern.