Vi vill att livet ska vara gott

Hur vi resonerar kring vårat jobb med HUMLE

HUMLE från Kalvsved startade på ett ungefär i november 2019, ett år senare har verksamheten flyttat från drängstugan i Kalvsved Södergård till en lokal i den närliggande byn Rydsnäs.  Vi växte från att vara bara familj till att nu vara fyra stycken ordinarie anställda, alla med olika områden och olika anställningsgrad.

Vi har resonerat som så att livet ska vara gott, vi vet av egen erfarenhet att hormoner,  vabbningar, välmående, barn, föräldrar, sjukdom, flow och trötthet rör sig som de vill genom vår vardag och våra liv. Vi tror att vi alla gör vårt jobb bäst när vi kan följa våra livs behov. Så nu när vi kan skapa vår egna arbetsplats har vi  bestämt oss för att inte vara "som alla andra".

Därför är våra arbetstider  Mån-sönd  00-24.

" Vi bryr oss inte om när på dygnet eller under veckan ni arbetar, lägg dina timmar så det passar dig och ditt liv".

Vi ser heller inget egenvärde i att en arbetsvecka måste vara 40 timmar. Vi tror att alla människor har sin "bästa nivå" som gör att man orkar med det som är viktigt i sitt liv. En del jobbar i flow-spurter, andra metodiskt  och enligt fast rutin

"Säg hur mycket du vill jobba, så sätter vi våra förväntningar efter det".


Den som har svårt för sådan flexibilitet kan såklart poppa många frågor, som " Men har ni inga möten?", "Hur vet ni att folk verkligen jobbar det de ska?" osv..

Vi anställer bara folk som vi känner har ett eget driv och en egen känsla för ansvar. Vi som äger och driver HUMLE från Kalvsved har inte företaget för att få vara "chef", utan för att tillsammans med andra se till att "livet är gott att leva".

Våra mål är inte att bli störst, det räcker att vara så lagom så att vi har en trevlig arbetsplats, kan ge vår hemkommun några arbetstillfällen och få nå ut till alla ni kunder som verkligen uppskattar det jobb vi gör, och de produkter vi tillverkar!

Nästintill dagligen får vi mail, samtal och meddelanden av kunder som berättar sin solskenshistoria med våra produkter som huvudrollsinnehavare, det gör oss tacksamma till hur kraftfull naturen är, och än mer drivna i vårat arbete att fortsätta skapa produkter som gör skillnad för människor och djur!