Vill du bli återförsäljare för vår ekologiska hudvård?

Tillför HUMLE i ditt liv

Vi välkomnar stora som små återförsäljare som vill säja lokalt producerad, ekologisk hudvård med HUMLE i.

Lokalt tillverkat

Vi tillverkar våra produkter för hand i YDRE, södra Östergötland med humleolja från vår egna ekologiska humleodling på vår gård Kalvsved Södergård. Alla moment hela vägen fram från att rensa ogräs i humleodlingen till att till slut sätta etiketten på flaskan, kartongen eller glasburken hanteras för hand.

Våra råvaror:

Våra tvålar, oljor, salvor och bodybutters innehåller 100% växtbaserade oljor, alla av högsta kvalitet med ekologisk certifiering och spårbarhet ända till producenten som odlar växten oljan utvinns ur.

Det enda som inte är helt vegetabiliskt är produkterna som innehåller bivax, som är köpt direkt från Bigårdar i Sverige utan mellanhänder.

Produkterna är helt fria från konserveringsmedel, silikoner, parabener, paraffiner, ftalater, mikroplast, och syntetiska ingredienser. Produkterna är inte djurtestade.

Förpackning

Våra förpackningar är främst i glas, aluminium och i ett fall BPA-fri Plast, vilket är HUMLE Bivaxcerat. 

Vi erbjuder bra villkor för dig att komma igång.

Vi ser gärna att du som återförsäljare har en kort startsträcka till att komma igång och sälja, därför har vi 0 kr i minimibeställning och möjlighet att köpa i lägre kvantiteter än hela förpackningar. 

Frakt tillkommer, och väljs baserat på vad ni önskar och vad som är mest prisvärt. Vi skickar med Postnord, DHL eller DSV. Vanligt förekommande kostnader för frakt brukar för våra nuvarande kunder ligga på 79 -130 beroende på vikt. Vid högre kostnad än så kontaktar vi er innan.

Fakturering: Vi fakturerar er med förfallodatum på  30 dagar, fakturahanteringen hanteras via ett finansbolag.

Leveranstid: 

Vi försöker skicka det vi har hemma inom en vecka till er, med undantag för HUMLE tvålen, som kan ha längre leveranstid beroende på beställning och tillgång.

Kontakt: 

Kontakta oss så pratar vi mer om vilka delar av sortimentet som skulle passa just din verksamhet.

Skicka e-post till info@kalvsved.se eller kontakta Tobias Helmin på  073-984 54 60