Inkl. moms 0

Klassiskt lyxigt bevattningsset789 kr

En vacker och funktionell vattenkanna från brittiska Haws lämplig för inomhusbruk.

Levereras med avtagbar mässingsstil vilket gör den användbar både för vattning av större och mindre växter som frösådder och liknande som behöver en mjuk stil av vatten,

Kannan är handgjord i stål och pulverlackerad i den över 100 år gamla klassiska formen.

Levereras i fin presentkartong. Passar perfekt för användning i hemmet, vinterträdgården och växthuset...

Tillsammans med vattenkannan levereras också en mycket fin spray som med fördel används för att hålla växterna fräscha och uppnå en bra luftfuktighet runt plantorna.

Volym kanna: 1 liter
Volym sprayflaska: 300 ml
Mått: 35 x 11,5 x 16 cm (L x B x H)

5 års garanti mot fabrikationsfel

Om HAWS

Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet.
Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd.
Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer.
Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor  har utvecklats baserat på denna expertkunskap. 

GARANTI

Haws erbjuder upp till 10 års garanti. Om din produkt blir oanvändbar p.g.a tillverkningsfel inom denna tid, reparerar de det eller så skickas du en ersättare. Garantin gäller inte på produkter som skadats med avsikt eller misstag.


OBS, ca 10 dagars leveranstid