Spraydusch för ohyre-bekämpning

  • 249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.  Det kan vara så att vi är på gång med nya in i webshopslagret, så skicka gärna ett email om du  vill bli kontaktad när det finns igen!

Dela
Leverantör: HAWS

Titt som tätt händer det, ohyran går till attack! Då kan man göra en blandning av grönsåpa och vatten som man sprutar växten och bladlössen med. 

Såpvatten fungerar såväl på bladlöss som spinn och hoppstjärtar. Det kan funka mot vita flygare, men de rackarna flyger lätt iväg, så var noga med att spruta flera gånger för att träffa.

Såpvatten bryter ytspänningen så att vattnet tränger in i lusens andningsorgan och lusen drunknar. Bladlössen brukar sitta i toppen av skotten och på undersidan av bladen. Var noga med att spruta på alla du ser, för de är snabba att föröka sig. Upprepa behandlingen efter någon vecka. Spruta inte i starkt solsken, då plantan kan brännas.

Den populära sprayduschen från Engelska HAWS i metall och med presspump blir ett underbart och modernt tillägg bland dina odlingsprodukter inomhus.

Kommer i fin presentbox.

Diameter: 9 cm
Höjd: 14 cm
Rymmer: 300 ml
Vikt när full: 0,4 kg

Om HAWS

Tillverkningen sker i HAWS fabrik i Birmingham där de är stolta över att designa och leverera hem- och trädgårdstillbehör av bästa kvalitet.
Sedan 1886 tillverkas den klassiska designen, som gjorde John Haws berömd.
Var och en av dessa handgjorda kannor är unika eftersom ingen är identisk med den andra men alla bär högsta kvalitet gjorda av professionella hantverkare. Variationer förekommer.
Vattenkannorna har tillverkats och därmed testats i över hundra år. HAWS vattenkannor  har utvecklats baserat på denna expertkunskap. 

GARANTI

Haws erbjuder upp till 10 års garanti. Om din produkt blir oanvändbar p.g.a tillverkningsfel inom denna tid, reparerar de det eller så skickas du en ersättare. Garantin gäller inte på produkter som skadats med avsikt eller misstag.